Τηλ. Επικοινωνίας 2104132715

Είστε εδώ:Το κατάστημά μας>Το κατάστημά μας

Το μουσικό κατάστημά μας

Τα Πιάνα ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗ είναι μία επιχείρηση που ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα το 1989. Ιδρυτής της είναι ο Κώστας Τασχουνίδης, ο οποίος ειδικεύθηκε στον τομέα του πιάνου γιά πολλά χρόνια στη Γερμανία.

Το 1985, μετά από πολυετείς σπουδές στο πιάνο, πήγε στη Νυρεμβέργη στο LANGLAU όπου και ξεκίνησε τις σπουδές ως κατασκευαστής, συντηρητής και χορδιστής πιάνων, στο γνωστό εργοστάσιο κατασκευής πιάνων W.HOFFMANN και στο εξειδικευμένο εργαστήρι επισκευής πιάνων τού F.STEINBAUER.

Παράληλα φοίτησε στο μοναδικό στη Γερμανία σχολείο τεχνών, κατασκευής πιάνων και τσεμπάλων MUSIKINSTRUMENTE BAUSCHULE στο LUDWIGSBURG. Μετά από πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση τρισήμισι ετών πήρε το πτυχίο του κατασκευαστή - συντηρητή πιάνων παίρνοντας το πρώτο βραβείο του επιμελητηρίου HANDWERKSKAMMER βόρειας Βαυαρίας. Στη συνέχεια παρακολούθησε εξειδικευμένους τομείς κατασκευής και λειτουργίας πιάνων στο εργοστάσιο EUTERPE στο LANGLAU.

Το 1988 γίνεται μέλος του BDK, Γερμανικού συνδέσμου κατασκευαστών πιάνων.

Το 1989 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ανοίγοντας το εργαστήρι επισκευής πιάνων,έχοντας ταυτόχρονα συνεργασία με το μεγαλύτερο Ελληνικό μουσικό οίκο στον τομέα service - χορδισμάτων πιάνων.

Το 1998 επέκτεινε τις δραστηριότητες και στον εμπορικό τομέα, ανοίγοντας παράληλα με το εργαστήριο μία σημαντική έκθεση πώλησης πιάνων και άλλων μουσικών οργάνων.

Η πολυετής εκπαίδευση στη Γερμανία, αλλά και η μακρόχρονη συνεργασία με τους μεγαλύτερους μουσικούς οίκους της Ελλάδας, μας χάρισε την άρτια τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω στα πιάνα και παρέχουν εγγύηση γιά την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

ekthesi2

Στην έκθεση μας σας δίνεται η δυνατότητα της ιδανικής επιλογής γιά την αγορά ενός πιάνου μέσα από μία μεγάλη ποικιλία εισαγώμενων καινούριων πιάνων ορθίων ή με ουρά, ή μεταχειρισμένων πιάνων σε άριστη κατάσταση, αλλά και ηλεκτρικών πιάνων.
Τα πιάνα μας καλύπτουν τις ανάγκες σας τόσο ποιοτικά όσο και οικονομικά.
Απευθύνονται σε αυτούς που ξεκινούν τώρα, αλλά και στους πιό απαιτητικούς επαγγελματίες πιανίστες.

Εάν έχετε κάποιο παλιό πιάνο και θέλετε να το αντικαταστήσετε, εμείς σας το ανταλλάσσουμε με ένα καινούριο Γερμανικό ή άλλης προέλευσης πιάνο.

Διευκολύνουμε την αγορά ενός πιάνου με άτοκες δόσεις.

Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή από αξεσουάρ, όπως καθίσματα πιάνων σε πολλά σχέδια και χρώματα, μετρονόμους, φωτιστικά, καθαριστικά - γυαλιστικά, καλύμματα, υγρόμετρα και ότι έχει σχέση με το πιάνο σας.

Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με οποιοδήποτε μουσικό όργανο, κιθάρες, βιολιά, πνευστά, κτλ, από μεγάλη ποικιλία και σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

ekthesi

 

ekthesi3

ekthesi4